Despre Hager

Compania a fost fondată în anul 1955 de către Hermann Hager și Dr. Oswald Hager împreună cu tatăl lor Peter, rămânând până în zilele noastre o afacere de familie, deținută și condusă de membrii familiei Hager. Sediul central este localizat în Blieskastel, Germania. Funcționarea Hager sub forma de Societate Europeană (Societas Europaea, SE) subliniază atât diversitatea culturală, cât și rădăcinile noastre europene. Cu toate acestea, Hager Group este o afacere la nivel mondial având: 11.400 de angajați care generează o cifră de afaceri de aproximativ 1,9 miliarde de euro (2017). Produsele Hager sunt produse în 23 de fabrici situate în întreaga lume, iar clienții din peste 120 de țări oferă încredere produselor noastre.

Hager România

Grupul Hager este prezent pe piața românească de 16 ani reprezentat de distribuitorul local Hager România SRL înființat în 2002 la Deva.

În anul 2004 a avut relocarea sediului în București. În anul 2017 managementul companiei a decis stabilirea sediului la Sibiu pentru a fi mai aproape de toți clienții săi și pentru a câștiga timp în procesul de livrare a produselor noastre.

Echipa Hager România este formată din 13 angajați motivați, care vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile oricând aveți nevoie. Personalul de pe teren sprijină în mod activ partenerii și clienții în desfășurarea afacerilor lor din România.

Brandurile Hager

Hager
Oferă o gamă completă de produse și soluții pentru distribuția electrică din clădiri rezidențiale, comerciale și industriale.
Berker
Întrerupătoarele și sistemele Berker sunt folosite în întreaga lume făcând viața mai ușoară, mai frumoasă și mai confortabilă.

Cifre cheie (2017)

Cifră de afaceri
€1.9 miliarde euro
Angajați
peste 11,400
Fabrici
23
Țări în care produsele noastre sunt disponibile
peste 120